Dit boek behandelt verschillende aspecten van etiquette, protocollen en omgang op het wedstrijdveld.

Vanaf de eerste keer dat een beginnende handler het proefveld betreedt tot het meedoen aan een Singles-, Double Gather- of Brace wedstrijd.
 
Sue Main doet al 25 jaar mee aan wedstrijden en heeft wedstrijden over de hele wereld gejureerd.
 
 • Projectoptie: 13 x 20 cm
  Aantal pagina's: 80
 • ISBN 
 • Cover: Paperback, flexibele, hoogglanzend gelamineerde omslag.
 • Datum publiceren: July 1st, 2015
 • Taal English
 

A very interesting book that covers all aspects of judging and which explains very unexpected things.

'One Man's Opinion' adds a brief autobiography to detailed analyses of the standard trials course, double gather events, brace competitions ans South Wales Style handling.

 

Een zeer interessant boek dat alle aspecten van het jureren behandelt.

’S Is for Sheepdog’ is een boek die geschreven is over en door de drievoudig International Supreme winnaar Gwyn Jones, Penmachno.
Het boek beschrijft de geschiedenis van zijn leven met herdershonden en een ABC van zijn visie en methode van het werken en trainen van deze honden.
Gwyn staat bekend om zijn ritme en flow methode van werken met schaapshonden.

Zijn trainingsmethoden gaan terug tot de tijd waarin de honden een "leertijd" hadden, een tijd waarin ze leerden hoe ze met vee moesten omgaan en hun adrenaline in hun vaardigheden werd gekanaliseerd. Het boek bevat veel "Golden Nuggets ofwel goudklompjes" waar zowel ervaren als beginnende handlers hun voordeel mee kunnen doen.
De lay-out in woordenboekstijl maakt dit niet alleen een gemakkelijk te lezen boek, maar ook een boek dat op elk moment kan worden opgepakt en voortdurend als naslagwerk kan worden gebruikt.

 

 • Projectoptie: 15×23 cm
  Aantal pagina's: 172
 • ISBN Hardcover, ImageWrap: 9781389563140
 • Datum publiceren: ok 02, 2017
 • Taal English

Een eenvoudige maar praktische gids voor de cruciale eerste fasen met een jonge hond. 'Harford's manier' is om het eigen natuurlijke hoedvermogen van de hond naar voren te brengen - en zo te helpen het beste te zijn dat het kan zijn.

Zijn mening is dat de tijd die in de vroege stadia van de training nodig is om de hond te helpen begrijpen en slagen, het meeste verschil maakt.

Zijn advies in dit boek is beperkt tot de eerste maanden van de training, dus de hond heeft de basisvaardigheden die nodig zijn voor eenvoudig werk op de boerderij en de basis voor alle toekomstige ervaringen. Harford Logan was zes keer de houder van het Irish National Sheepdog Championship en vervolgens Schots kampioen bij het boeren in de Hooglanden.

 

Dit boek is net zo geschikt voor het aanleren van de
Stop, Stay en Recall commando's aan elk hondenras.

Hard Back boek; 28 pagina's - volledig geïllustreerd door Holly Bennett en Joanne McHardy

Levering: Naast de losse levering van dit boek, kunt u ook voor een startset kiezen.

Inpakservice

€ 2,50

Inpakservice

€ 2,50

We bieden graag de mogelijkheid om uw bestelling een unieke uitstraling te geven door het in te pakken in stijl met bijpassend cadeaupapier.

Let op!
Niet mogelijk voor ons assortiment vetbedden.